! Ledigt nu - til udlejning !


Kontor / showroom: 300 kvm

Opvarmet lager / værksted : 100 kvm 

Kold lager / produktion : 700 kvm


I helt unikke omgivelser.

BOLIGER OG UDLEJNING


De, til godset tilhørende, tidligere medarbejder boliger har altid været med til at skabe liv omkring gården, og gør det også i dag, så man kan sige, at Rosenholm næsten udgør sin egen lille landsby. 

Hele gårdanlægget - produktion såvel som beboelser - forsynes fra eget vandværk.

De tidligere medarbejder boliger udlejes idag til bolig for andre, som finder det attraktivt at bo i de naturskønne omgivelser omkring gården. Også i andre af gårdens tidligere driftbygninger, er der idag indrettet både boliger og erhvert til udlejning. Her danner vi rammerne om både kontor, showroom, værksted og lager.

RENOVERINGER


Boligerne ved Rosenholm Hovedgaard er indenfor de seneste år blevet total renoveret og istandsat. Det er gjort med respekt for de oprindelige bygningers ydre rammer og med så energioptimale løsninger som muligt. Eksempelvis fuld isolering, luft til vand varmepumper, energivinduer og ny kloakering med biologisk rensningsanlæg. Indvendigt er boligerne lyse og imødekommende, kvaliteten af materialevalg er i top, og der kan i alle boliger findes mindre eller større sjove detaljer, som hver især minder om, at det trods den omfattende renovering, er bygninger med historie og sjæl, hvilket også betyder, at hver enkel bolig er unik. 


Ud over renovering af boliger og erhverv til udlejning, gør vi en stor løbende indsats for, at holde gårdens øvrige bygninger i god stand. Dette for fortsat at have og skabe et attraktivt og unikt miljø, og ikke mindst for at sikre bevarelse af både boliger og bygninger for eftertiden.

BILLEDGALLERI LEJEMÅL